Usluge

GRAFIČKI DIZAJN

Pretvaramo ideje u vizuelna rešenja, prilagođavajući se vašem imidžu ili kreirajući potpuno nov, moderan vizuelni identitet, stilski usklađen sa tipom vašeg poslovanja, spreman da ponudi odgovor tržištu.

WEB DIZAJN

U stopu pratimo trendove u digitalnom svetu, koje često uvodimo kao standard u izradi web sadržaja. Funkcionalnost i optimalno korisničko iskustvo upakovani u namenski dizajn su polazne tačke i pravila od kojih ne odstupamo.

VIDEO PRODUKCIJA

Svaka priča može biti ispričana na više načina i iz više uglova. Smatramo da suprotnosti mogu biti jedna kompaktna celina i inspiraciju pronalazimo upravo na raskrsnici urbanog i elegantnog, tradicionalnog i nekonvencionalnog.

IDEJA

Inspiracija je svuda oko nas. Apsolutno smo raspoloženi da predložimo naše kreativne zamisli, da ponudimo drugačiju perspektivu i da radimo kao deo vašeg kreativnog tima.

DIZAJN

Mi pretvaramo ideje u rešenja koja prate globalne trendove, uz uvek prisutan lični pečat u dizajnu koji vašem poslovanju daje unikatan vizelni identitet i imidž koji verno prikazuje vaše poslovanje.

KAPACITET

Simultani rad na više segmenata marketinške kampanje ili veliki obim posla za realno kratko vreme su izazovi pred koje se usuđujemo da stanemo zahvaljujući našim stalnim saradnicima.

KONKURENTNOST

Interesovanje u više stvaralačkih oblasti, kreiranje sadržaja kao koncept bez alternative i konstantno usavršavanje veština, omogućili su nam da ponudimo idealan balans cene i kvaliteta.

Ostale Usluge

FOTOGRAFIJA

Često pogled ne vidi ono ka čemu je usmeren. Jedan detalj može ispričati više od panorame, dok je šira slika nekad potrebna da bi se razumeo detalj. Želimo da svaki zabeleženi momenat, bude važno slovo u opisu vašeg poslovanja.

AUDIO PRODUKCIJA

Skretanje pažnje užurbanog sveta na grupu zvukova je prilično zahtevan poduhvat. Ili je zapravo jednostavan? Svakako je izazov pred koji rado stajemo, fokusirajući se na trenutnu efikasnost i kvalitet zvuka.

KREATIVNO PISANJE

Obzirom da je kreativno pisanje (copywriting) gotovo integrisano u naše stvaralaštvo, te je praktično deo svakog rešenja, spontano izdvajanje ovog segmenta nametnulo je, kao logičnan tok radnje, formiranje samostalnog u obliku usluge. I tako je postojanje tanke linije između kreiranja sadržaja i marketinga, postalo simbolično.

INTERNET/DIGITALNI MARKETING

Sada smo već definitivno deo digitalnog 21. Veka, zar ne? Internet nas povezuje više nego ikada ranije, društvene mreže su savršeno mesto za informisanje i blisku interakciju, a mi smatramo da svet nikada nije imao bolju priliku da postane lepše mesto za život. 😉

Naši Radovi

Sviđaju Vam se naši radovi, ali želite dodatne informacije? Pošaljite nam zahtev!
Na raspolaganju Vam je i formular koji će nam pomoći da se bolje razumemo.

O nama

About-us-FinalPrvenstveno, mi smo dizajn studio.

Kreativni pojedinci koji su, nakon prosečno decenije sticanja iskustva, 2009. godine objedinili znanje iz svih oblasti delovanja i pretočili ga u stabilan kalup, koji danas nosi ime Agencija za marketing „Studio24“. Tanka je linija koja deli kreativno stvaralaštvo od klasičnog marketinga i ta linija veoma često postane nevidljiva. Toliko često da nismo primetili trenutak kada su naše ideje, pa i mi sami, postale deo identiteta naših klijenata.
Ipak, primetili smo da uživamo u tome.

Ujedno, primetili smo i da ne želimo nikada u potpunosti da odrastemo, jer ono dečije u nama, stvaranje novih sadržaja, praćenje novih tehnologija i postavljanje trendova, čini toliko uzbudljivim.
Možda je ironično, ali da nije tako, verujemo da nam ne bi bili povereni ozbiljni projekti i da celokupni javni nastupi brendova ne bi bili stavljeni u naše ruke.

I upravo ta povremeno nevidljiva linija je naša snaga da budemo konkurentni na tržištu, da odgovorimo na izazove i da našim klijentima izazovemo osećaj zadovoljstva.

Naši Klijenti

Studio 24

Ivana Zajca 16, 24000 Subotica, Srbija
+381 65 932 6002